Olaf kostume

14. februar 2016 4 Af Kreative Pips

Mathias er stadig helt vild med Frost og især Olaf, og han synes det var en god ide, da jeg foreslog ham at det kunne være hans kostume i år. Det var et sjovt kostume at lave, og det vakte stor glæde hos Mathias, men også hos vennerne. Herunder forklarer jeg, hvordan du selv kan lave et Olaf kostume.

Olaf kostume

Materialer:
– Brun langærmet bluse
– hvid fleece
– sort fleece eller filt
– tyk brun filt
– orange filt
– pladevat eller anden fyld

Sådan gør du:

Jeg brugte et almindeligt blusemønster som jeg gjorde bredere og længere. Halsåbningen blev for stor, så den ville jeg sørge for var mindre, hvis jeg skal lave det igen.

Du skal klippe to forsider og én bagside. De to forsider er syet sammen (husk hul til at komme fylde i), og herefter er der syet en elastik i livet, så forsiden er delt i to rum, der fyldes med pladevat. I bagsiden syes en lang lynlås i midten af ryggen, og herefter sys forsiden og bagsiden sammen. I bunden er der lavet en løbegang med en elastik for at give den posede effekt.

Knapperne limes på. Mine knapper er lidt for store, men lav dem i den størrelse du synes er passende.

Olaf kostume

Hovedet er en elefanthue syet i hvid fleece med lidt tyk brun filt (klippet ud som gren-hår) syet fast i syningen på toppen af hovedet. Gulerodsnæsen er en kegle syet i orange filt med en elastik rundt om hovedet.

Mathias blev kattekonge til fastelavn i Olivers klasse (forældrerådsarrangement) Billedet er ikke så godt, men det er eksmanden der har taget det og sendt det til mig, da jeg desværre ikke kunne deltage i arrangementet (var lige et smut i Florida:))

Du finder mine andre indlæg med kostumer lige her.

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram