Minder fra barndommens systue #2

12. april 2016 7 Af Kreative Pips
Det her var – og er – virkelig kronen på værket! Det var det ypperste, og det var kun de mest øvede, som fik lov at gå i gang med den syede pynteklovn. I alt fik jeg vist syet 4 pynteklovne i min tid i klubben – eller det vil sige, den sidste syede jeg faktisk i 8. klasse, for det var min brors konfirmationsgave…. Jeg fik lov at komme og sy den i klubben, selvom jeg jo var for gammel til at gå der, men jeg havde vist en stjerne hos Mariann, som jeg syede hos 🙂

Mine syede pynteklovne

Hovedet er syet i hudfarvet jersey, og må være mit første forsøg med strækstof. Kan i hvert fald huske at man skulle vende stoffet rigtigt, for ellers kunne det ikke strække sig, så flamingokuglen kunne komme ind ‘under huden’…

Denne er vist den første pynteklovn, jeg syede, og det er mine forældres. Skoene er helt slidt og næsen er faldet af, men børnebørnene har også fået lov at lege med den 🙂 Og den er jo trods alt næsten 20 år….
Dette er min! Jeg syede en lignende pynteklovn med én sort og én blå side til min bror, også i satin til vores konfirmation. Hvorfor han skulle have en pynteklovn, husker jeg desværre ikke…. haha

Udover disse syede jeg også en pynteklovn til min moster og onkel i noget gult og blåt stof, som vist matchede deres gardiner eller sådan noget. Hvorvidt de stadig har den, ved jeg ikke. Jeg kommer der kun 1-2 gange om året, og jeg glemmer altid at kigge efter pynteklovnen. Min bror gik også til syning og han var faktisk ret god. Han har syet en pynteklovn til min mormor og morfar. De havde den i bilen, men jeg kan ikke huske om den stadig er der.

Se mine andre indlæg om ting fra barndommens systue her.