Minder fra barndommens systue #3

18. april 2016 2 Af Kreative Pips
I fritidsklubben lavede både min bror og jeg mange forskellige syede pynteting. Da jeg i går besøgte min mormor og morfar, fik jeg lige taget billeder af to syede pynteting som min bror og jeg har syet til dem. Denne her har jeg syet og den hænger på deres gæstetoilet. Det er en fin lille syet pottebaby.
Syede pynteting pottebaby

Mener der er noget kraftig vlies imellem stoffet, men husker mest hvor kedelige de tætte zigzag sting var at sy.. hahaha…

Min bror har syet denne køleskabspige, mens jeg syede en til vores forældre.

Syede pynteting køleskabspige

Pigen er syet fast på kraftigt pap, og foden er af mosgummi. Bagpå sidder der en magnet, så den kan sidde og pynte på køleskabet. Det ses tydeligt at den har nogle år på bagen.. Når jeg ser denne pige hos mine bedsteforældre (eller den hjemme hos mine forældre), overvejer jeg at prøve at lave mønstret og sy en ny til dem hver. Det kunne være lidt sjovt med et nutidigt touch.

Det er lidt sjovt, sådan at gå og udforske familiens hjem for ting, jeg har lavet. Jeg har min. 1 indlæg tilbage, for har også været forbi mine forældre for at finde flere syede pynteting, men mangler i hvert fald billede af én ting endnu.

De andre ting fra barndommens systue kan ses her.