Minder fra barndommens systue #4

24. april 2016 1 Af Kreative Pips

Syede jordbær-ting

I fredags var vi hjemme hos mine forældre, og jeg fik lige taget billeder af en masse af deres syede jordbær-ting. Min bror og jeg syede adskillige ting i dette sort-røde jordbærstof i de år vi gik i klub:

Forklæde
Køleskabsmagneter – pige og fin hat
Tehætte, hvor tekanden bliver sat ind i og de to sider bliver bundet sammen med satinbåndet
Dækkeservietter
Flere dækkeservietter – dog i noget andet stof.
Dækkeservietter var vist et hit i 90’erne, mens de bare ligger i en skuffe nu…. Hvis man googler “sy selv dækkeservietter“, får man godt nok mange fine slags frem. Mine her er helt enkle. Det er et stykke ovalt stof med vliesline strøget på, en ensfarvet bagside og så kantbånd.

Udover disse ting syede jeg/vi i hvert fald også grydelapper, men dem tror jeg er slidt op, og så har jeg syet en servietholder, men den fik jeg ikke lige et billede af (det må jeg huske næste gang).

Se mine andre indlæg med ting fra barndommens systue her.