Rund patchwork

1. august 2016 0 Af Kreative Pips
I dag har min moster fødselsdag, og det blev fejret hjemme i deres have i går. Jeg havde købt nogle cremer til hende på båden hjem fra ferie, men der manglede ligesom lidt. Da jeg så hun ønskede sig runde brødkurvsservietter, tænkte jeg, at jeg bare kunne sy sådan en. Jeg fik googlet mig til nogle mål (ø34 cm), men jeg synes ikke rigtig nogen af mine bomuldsstoffer passede til hende. Så fik jeg ideen om at lave det som patchwork. Jeg fandt fire farver lagenlærred/bomuld, skar 4 firkanter i 13×13 cm. Firkanterne blev halveret, og så blev de syet sammen, og midten endte med at blive HELT præcis – jeg var SÅ tilfreds med den!

Min fætter på 8 fik 2 Hummelbluser, som jeg købte på Kids-world.dk, da jeg samtidig købte en UV-bluse til Mathias. Der var udsalg, og nu er der købt en bluse til, når vi til marts skal til Tenerife 🙂 For én gangs skyld er jeg i god tid 🙂