Pokemon Party #2

7. april 2017 0 Af Kreative Pips
Som nævnt d. 10. marts inviterede Oliver både familien og klassens drenge til Pokemon fødselsdag (altså to forskellige dage). Faktisk blev han fejret hele 4 gange!

Først havde han Arlas banankage med i skole – og så fik jeg endelig testet min LEGO silikonefom, som jeg tog med hjem fra USA i februar.

Senere fredag var der håndboldafslutning samlet for U6 og U8, dvs. der hvor hhv. Mathias og Oliver spiller. Dér ville Oliver gerne have kage med, og det sagde jeg da JA til – først senere gik det op for mig, at det var til 40 børn PLUS forældre og søskende… Nå men det gik, og jeg har nu lidt kage i fryseren til romkugler, men det må vente til efter min triatlon!

Lørdag aften kom familien til grillpølser og brød, og jeg havde lavet Valdemarsros syltede rødløg, og de er altså bare gode.

Fødselsdagskagen blev en cheesecake-brownie med hindbærmousse – tror det er sidste gang jeg laver den! Bander ALTID over den, når den er i ovnen, for den skal jo nærmest have dobbelt så lang tid som der står i opskriften, men den smager altså virkelig godt! Jeg pyntede med nogle af de tiloversblevne røde kugler fra min mors kager.

Oliver har LÆNGE snakket om at spille Fifa17 herhjemme, og derfor var jeg sammen med mine forældre blev enige om at slå os sammen med pengene fra farmor & farfar og så købe en Xbox. Han jublede og blev bare så glad – især Lego World spillet har været en succes! Han spillede lige de første par dage, og har nu nærmest glemt det lidt igen, men satser da på han skal spille lidt her i weekenden.

Søndag kom klassens 8 andre drenge på besøg. Oliver har selv lavet Pokeballs af perler og lagt på hver plads. Derudover lå der også et rødt Pokemon-UNO-kort på hver plads. Når drengene kom, trak de et grønt UNO-kort, og ud fra tallet på kortet skulle de så finde deres plads. De fik hver en lille pizzabund og kom så selv fyldet på deres egen pizza. Mens pizzaerne var i ovnen, trak Oliver de blå UNO-kort om hvilken rækkefølge gaverne skulle åbnes i.

Efter maden gik vi ud i det skønne solskin og lavede lidt dåsekast. Jeg gemmer indimellem dåserne fra tomat og kokosmælk, for de er gode lige at have ved hånden. Jeg har på Pinterest fundet print selv til vandflaskerne, og dem har jeg så printet på A3 og så sat rundt om dåserne.

Drengene fandt også hver deres Pokemon-navn, og det var noget af en prøvelse at udtale, men drengene morede sig. Et par dage senere kom J fra klassen over til mig, og fortalte at hans mor altså ikke kunne udtale hans nye navn (altså hans Pokemonnavn) :).

Til sidst fik drengene et stykke chokoladeballade med flødeskum og blandet frugt.
Alt i alt var det en god fødselsdagsweekend, men jeg er nu glad for, at der præcis er et halvt år mellem drengenes fødselsdage, for så når jeg at glemme det store arbejde der ligger i at holde fødselsdag en hel weekend.