WC renovering #3 – rummet

28. juni 2017 0 Af Kreative Pips
I slutningen af maj viste jeg de to første indlæg med renoveringen af mit gæstetoilet. Siden er der kommet filt op på væggene, og jeg har malet rummet med en knækket hvid farve.

Og så måtte jeg vente lidt på, at min gamle skolekammerat havde tid til at komme og lægge mine gulvfliser og lave en fin sokkelkant af de samme fliser. De hedder Quarz Kompo, måler 30×30 cm og er bare så fine med det glimtende – jeg er SÅ tilfreds med mit valg 🙂

I weekenden lavede min far også det meste af loftet, der mangler lige lidt lister og sådan. Næste step er at få håndvask/skab og toilettet op. Nøj, hvor jeg glæder mig til igen at have to toiletter, samt slippe for byggerodet 🙂

Det fine nye træloft, før var der store hvide gipsplader.

Oven på cisternen skal der være en bordplade, og der er min far (også) igang med at undersøge noget for mig. Vi har snakket om forskellige alternativer, men er endnu ikke kommet frem til den perfekte løsning. Indtil videre har jeg bare den træfarve plade henover.