DIY hynder til børne-havestole

5. august 2017 0 Af Kreative Pips
Mine forældre har købt fire små børne havestole i plastik, og de fire børnebørn skal have det godt, så derfor spurgte min mor, om jeg ikke ville sy fire puder til.

Jeg har en hel del hobbyskum i 3 cm tykkelse liggende som rester fra andre projekter, de blev skåret til i ovenstående mål.

Jeg har også en hel del halvpanama liggende og det klippede jeg efter disse mål. Der skal 2 stk til en pude. Der syes en lynlås på det øverste stykke på 28 cm. Derefter syes de to stykker stof sammen ret mod ret, og til sidst syes de to “hjørner” på den lange side. Jeg gør lidt som i step 11 og 12 i linket, bare uden at klippe af.

De fire havestole er i forskellige farver, og det blev puderne også – især fordi min mor sagde jeg bare skulle bruge hvad jeg havde. Men det blev til en pink, en turkis og en lime ligesom stolene, og så må der en grå pude til den lilla stol.