Første skoledag + DIY LEGO-figur-tavle

18. august 2017 0 Af Kreative Pips
I mandags havde mine drenge første skoledag. Oliver i 2. B og Mathias i 0.A. Det var en stor dag, og Mathias synes bare det hele var skønt. Nu er den største glæde vist forduftet, og i går sagde han til mig i telefonen “Det er ok, men vi laver det samme hele tiden”. Det var så på 4. skoledag, og han mangler jo så bare knap 10 år i folkeskolen…. 🙂

Jeg har længe gerne ville lave en tavle til Olivers LEGO-figurer, og for at få plads til den, blev hans magnettavle flyttet ind til Mathias. Jeg spurgte ham ikke (for de var hos deres far), og det blev han lidt sur over (ups…). Mathias blev ellevild for han ELSKER bogstaver og staver konstant til familiens mange navne.

Min søde kæreste hjalp mig med at skære spånpladen til og pudse den pænere. Han borede også hullerne, mens jeg så har klaret lim-delen. Jeg har brugt helt almindelig hobbylim og de lyseblå klodser er købt via brugteklodser.dk – det kostede vist lige under 140 kr. for de klodser jeg skulle bruge.

Der er 7,5 cm afstand på klodserne i højden (fra underkant til underkant)

Mange af figurerne er stadig hovedløse, og vi mangler stadig at finde en masse figurer i hans LEGO, men det må han selv hjælpe med, når ham og Mathias (endelig) kommer hjem til mig på mandag 🙂