Bil-tæpper DIY

10. januar 2018 1 Af Kreative Pips
Jeg har i juleferien brugt lidt tid på at sy en bestilling på bil-tæpper. Mine drenge blev lidt fornærmede over, at tæpperne ikke var til dem. Vi bor under 1 km fra skolen og 4 km fra mine forældre, så vi kører ikke så lange ture, så jeg tænker ikke vi har brug for tæpperne selv 🙂

Jeg har brugt to stykker fleece på 80×100 cm. De er lagt ret mod ret, og så er de to lag pladevat lagt nederst. Der er syet hele vejen rundt i kanten med et passende hul til at vende igennem. Tæppet vendes om på retten, og vendehullet syes sammen i hånden, inden der syes en pyntestikning hele vejen rundt. Der skal nu laves et hul til hovedet, og derfor måles der 20 cm ned på den lange ende og midten findes på den korte ende. Det er hullets midte, og jeg har så brugt en cd til at måle med. Dvs. jeg lagde cd’en ovenpå midterpunktet og tegnede en tusch-streg. Jeg syede en helt almindelig lige-ud stikning oveni tusch-stregen, og klippede så indenfor stregen. Herefter satte jeg en ribkant på ligesom på en bluse. 
Fleece er købt i Stof & Stil
Rib er fra lageret
Mønstret er mit eget inspireret fra Pinterest