Fra juletræ til lysophæng

27. maj 2018 0 Af Kreative Pips
Nogle gange er der ikke langt fra tanke til handling, og det var sådan det var tidligere i dag. Jeg sad og kiggede i reklamer og lavede madplan og indkøbsliste til den kommende uge. I Føtex havde de (igen) solcelle-pærer på tilbud til 99 kr., og jeg synes de er SÅ fine. Jeg har bare ikke rigtig vidst, hvor/hvordan jeg skulle hænge dem op. Men i dag kom det til mig! Nougat lå og gnavede lidt i vores juletræ, og der fik jeg ideen til at bruge stammen som ophæng ved hjælp af nogle kroge. Så jeg kørte ned og handlede og smuttede så lige i Jem & Fix og købte en pakke kroge, og så i Føtex efter pærerne. Hjemme igen hentede jeg syl og hammer i skuret, og så blev de fire kroge hurtigt skruet i. Det tog nærmest et splitsekund, og det er bare SÅ godt.

Min kæreste er heldigvis enig med mig, og han synes, det er mega fedt. Nu glæder vi os bare til endnu flere lune aftener i haven. Forhåbentlig giver de 4 pærer nok lys til at vi kan spille kort eller Kalaha i haven. Jeg glæder mig til at se det i aften.

For enden af vores overdækning har jeg hængt de her to solcellelanterner op. De er også fra Føtex, og er også på tilbud i denne uge. De giver der fineste blafrende lys, så det er meget virkelighedstro. Jeg elsker virkelig min lille have (80 m2), og jeg nyder at gøre den hyggelig, så vi alle kan bruge den så meget som muligt.