Syren-sirup

1. juni 2018 0 Af Kreative Pips
Efter vi har fået hund går jeg mere end tidligere. Det bliver ofte den samme tur hver dag, men indimellem går jeg nye veje. Ovre bag kirken er der en masse fine sartlilla syrener, og den plukkede vi en masse af. Første portion blev brugt til en omgang syren-sirup. Jeg brugte denne opskrift.

Mathias hjalp mig, og han har derfor fået en lille flaske med hjem til sin far. Hans far er mester i pandekager, og jeg tænker det vil smage godt med syrensirup på. 

Forleden smagte vi på siruppen – vi lavede en lækker sommerdrink med den. 
En syren-mojito <3
1 drink

0,25 dl sirup
et par mynteblade
0,2 dl hvid rom
danskvand
isterninger
Bland rom, sirup og mynte og brug en morter til at få mynten til at afgive noget smag.
Kom isterninger i glasset og top op med danskvand.
Og så er der vist ikke mere at sige end
Rigtig god weekend 🙂