Månedens ide #7 – Skoleåret er omme…

29. juni 2018 2 Af Kreative Pips
Dengang jeg gik i folkeskole (faktisk præcis den samme skole, som mine drenge nu går i) sang vi altid samme sang på sidste skoledag.

Skoleåret er omme, bøgerne lukkes i
klasserne står nu tomme
Og så kan jeg faktisk ikke rigtig huske så meget mere, men jeg kan ikke finde den på min gode ven google. Hmmm.. Nå men drengene har sidste skoledag i dag, og de har en lille gave til deres lærere og pædagog. Mathias havde sine gaver med i går, og hans pædagog takkede mange gange, da jeg hentede Mathias. Oliver glæder sig helt vildt til at give gaven til hans lærere og pædagog. Det er jo bare et IKEA krus med lidt tekst skåret på min Sille, så det er en ret billig gave. Men der står navn på, og er dermed helt personlig.

Jeg kan godt lide tanken om at anerkende lærerne og det de gør for vores børn. Det har på mange måder været et hårdt skoleår for os alle. Oliver har haft en masse at kæmpe med, og vi har kæmpet med og mod lærerne – og skolen (jeg husker stadig tydeligt opkaldet fra min eksmand dagen før kr. himmelfart “Oliver er gået fra skolen!” – det viste sig dog at skolelederen havde taget fejl af Oliver og en anden dreng!). Der har heldigvis været allerflest af de gode uger, men det er de dårlige uger der huskes bedst. Der hvor jeg tre dage i træk har fået opkald fra skolen på grund af Oliver. Det har været hårdt både for mig psykisk og for Oliver.

Vi har været hos lægen for at snakke ADHD, men det er heldigvis ude af billedet igen. Og vi arbejder videre med at han nok er sensitiv på et eller andet niveau. Der er andre og måske større krav til ham i skolen, og derfor er der flere konflikter med ham i skolen end hjemme. Det er blevet en del bedre de sidste par måneder, og nu håber jeg/vi at en lang velfortjent sommerferie gør ekstra godt. 6 ugers ferie fra skole og SFO, bare man var barn igen 🙂

Jeg nåede lige at få et billede inden tårnet væltede sammen – heldigvis skete der ikke noget med nogen af krusene 🙂

Fint pakket ind i en celofanpose fra Søstrene Grene.
Ideen er selvfølgelig set på Pinterest.