Julekugler i perler – DIY advent #3

16. december 2018 0 Af Kreative Pips

Det er 3. søndag i advent, og det er derfor tid til min 3. DIY julekugle i HAMA perler. De to første julekugler i perler kan du finde her og her. Min 3. DIY julekugle er Rudolf med den røde tud.

“… Kender I den om Rudolf? Rudolf med den røde tud…”

Ideen til denne julekugle i perler, kom faktisk fra mit Christmas board på Pinterest – og er egentlig et til-og-fra kort, men det prøvede jeg at lave i perler – og så toppede jeg lige med at sætte en rød kugle på som Rudolfs næse.

DIY julekugle HAMA Rudolf

Jeg har brugt perler i farverne: Nougat (nr. 76) Brun (nr. 12) Grå Rød, hvid og sort   Numrene refererer til HAMA’s farvekoder – jeg har for nylig fyldt op i mit perlelager fra webbutikken Rito (Reklamelink). 

Som de andre kugler, er denne også bundet op i smal rød satinbånd. Og da jeg ledte efter noget andet i mine krea-skabe, faldt jeg over en lille pose røde 20 mm kugler og det blev super godt som Rudolfs næse. Jeg ved ikke helt, hvad mine kugler er lavet af, men tænker de her filtkugler (Reklamelink) sagtens kunne anvendes. 

Jeg er ret vild med at lave forskellige pynt og dekorationer med HAMA perler, og du kan se dem alle her. Hvis du er nybegynder inden for perle-verdenen, kan du finde masser af inspiration i de mange facebook grupper. På Pinterest er der også en masse inspiration, du kan se min inspirationstavle (med forskellige undertavler) lige her.

  Hvad synes du om min lille Rudolf DIY julekugle i HAMA perler?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram