Danmark – Chile

10. januar 2019 0 Af Kreative Pips
I aften begynder håndbold VM for herrer i Danmark og Tyskland. Jeg er jo af ægte håndboldfamilie, hvor mine forældre mødte hinanden i den lokale klub, min mormor spillede, min mors to søskende spillede, mine forældre spillede og jeg spiller så stadig (altså når jeg ikke lige er skadet som nu!). Men jeg skal helt sikkert se med fra sofaen.

I 2007 var jeg i Kiel og se VM sammen med mine forældre, bedsteforældre og tvillingebror. Det var en superfed tur, og jeg vil rigtig gerne opleve det igen, men drengene skal lige være lidt større. Oliver er helt tosset med at se håndbold, mens Mathias kun gider hvis der er slik på bordet haha 🙂

I aften møder Danmark Chile, og jeg kom i tanke om, at jeg jo lavede det franske flag, da Danmark spillede mod Frankrig i fodbold i sommers, og så googlede jeg det chilenske flag, og det var heldigvis ikke så svært:) Så her kommer en vejledning på det chilenske flag 🙂

Mine andre flag kan se her.

Du skal bruge:
Vliesline 13 x 20cm
Blå bomuld 6,5 x 11 cm
Hvid bomuld 9,5 x 11 cm
Rød bomuld 6 x 15 cm (2 stk.)
Hvid strygestof/strygevinyl

1. Det blå og det hvide lægges ret mod ret (de 11 cm), det syes en almindelig lige-ud syning og sømrummet stryges væk fra hinanden

2. De to røde sider syes på hver side af det blå/hvid (de 15 cm), og sømrummet stryges væk fra hinanden.

3. Midten af det blå/hvide markeres med en nål, og vlieslinen stryges på bagsiden. Vlieslinen skal dække 5 x 10 cm af de blå.

4. Stoffet bukkes på midten og syes sammen som en lille “pose”.

5. Klip hjørnerne af, og vend “posen” om på retsiden. “Posen” stryges pæn og flad.

6. Stjernen er skåret på min Silhouette Cameo 3, men kan lige så nemt klippes i hånden. Jeg fandt det chilenske flag på Google, brugte mit klippeværktøj og gemte billedet på computeren.

7. I Silhouette softwaren åbnede jeg billedet, og bruger så kommandoen “spor” til at lave billedet om til en skærefil.

Marker stjernen og vælg “SPOR” ved markøren

Flyt nu billedet af stjernen og slet det. Størrelsen på stjernen kan nu tilpasses til ca. 1,5 tomme. Skæredelen er beskrevet i dette indæg.
Mit færdige flag:
Men jeg hepper nu stadig på Danmark i aften 🙂
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram