Aliens i universet

29. januar 2019 0 Af Kreative Pips
Indlægget er sponsoreret af CC Hobby

Begge mine drenge elsker at være kreative, og vi laver en masse forskelligt kreativt herhjemme. I SFO’en er der også et kreativt værksted, og så lærer de også nye ting til juletræsfesten på min fars arbejde hvert år i november. Vi har tidligere (netop på min fars arbejde) prøvet foam clay (reklamelink), og det synes børnene var sjovt. Det er en slags blød modellervoks med små kugler, når det tørrer bliver det helt hårdt.

Vi har fået dette sæt med universet og alien fra CC Hobby (reklamelink), og det vakte stor glæde hos drengene. Vi brugte en hverdagseftermiddag på at lege med det sammen med et lækkert frugtfad.

Sættet indeholder tre forskellige slags clay, nemlig foam clay, silk clay (en mere glat form for modellervoks) og pearl clay – sidstnævnte var helt ny for mig/os, så der blev jeg lige nødt til at gå på CC Hobbys hjemmeside, for at finde ud af hvad vi skulle gøre. De løse perler skal blandes med den transparente modelleringsgel og så kan den formes eller bruges til at beklæde de forskellige kugler.

Jeg valgte (selvfølgelig) den fine pink pearl clay, og jeg fik brugt lidt for meget af den transparente gel, så der er lidt ‘huller’ mellem perlerne, men det var nemt at arbejde med. Med i sættet var også en lille lim, så man kunne lime øjne eller pompomer på.  

Mathias arbejdede længe og meget koncentreret, først på den blå ufo og derefter på en orange planet med blåt bånd. Begge mine drenge holdt sig en del til vejledningen og brugte de farver, som der var på kassen – mens jeg hellere ville bruge pink end grøn 🙂

Det er super smart at kassen kan laves om til en ‘kigkasse’, så man kan lave en lille udstilling med de fine planeter og aliens. Det er rigtig godt tænkt.

Vi fik lavet fire af figurerne, og vi hyggede os virkelig. Vi har stadig en masse clay og kugler tilbage – og jeg har også nogle forskellige figurer, som vi kan bruge. Næste gang vi finder det frem, lader jeg vejledningen blive i skabet, for så kan drengene rigtig bruge deres fantasi.

 Vores færdige udstilling – måske kommer der mere til. Den står og pynter nede på vores krea-værelse, vi har nemlig flyttet rundt i huset og det har givet plads til et stort kreaværelse, og det glæder jeg mig til at vise frem. Jeg mangler bare lige den sidste omrydning og sådan 🙂

 
Vi er alle meget begejstret over sættet, hvor der også er en masse smådimser til at sætte på de sjove figurer – og et plus er at der er en lille lim med. Jeg har lim herhjemme, men det er smart at ALT er i kassen, så man nemt kan tage den med på ferie (måske i den kommede vinterferie?) uden at komme til at mangle noget. Vi kan klart anbefale sættet, og jeg vil nok bestille enten det her sæt med nøgleringe (reklamelink) eller de her fine kyllinger (reklamelink), til når drengene og jeg skal på en lille miniferie i påsken, så har vi noget nemt, hyggeligt og kreativt med, lige som vi alle tre kan lide det. Eller måske skal jeg købe begge sæt – nøgleringene til drengene og kyllingerne til mig 🙂

Har du kreative sysler med på ferie?

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links