DIY nem dukkekjole

DIY nem dukkekjole

27. maj 2019 2 Af Kreative Pips

Jeg har syet en del dukketøj det seneste år, og det har været sjovt at få brugt nogle af de mindre stykker stof i restebunken. Det er også blevet til en del mønstre og DIY, som ligger frit tilgængeligt her på bloggen. Nu har jeg lavet en nem kortærmet dukkekjole, hvor ærmerne er en del af for-/bagsiden. Det tog lige to forsøg før den sad i skabet. Den første var alt for stram om søde dukke Emmas arme. Jeg håber, du lige som jeg synes kjolen er fin, og at du kan bruge min DIY på nem dukkekjole.

DIY nem dukkekjole
Emma i en Frost-kjole

I andet forsøg var kjolen bare perfekt, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Mønstret ligger her, og jeg har brugt min overlocker og coverlocker. Ærmerne og bunden kan lægges op i stedet, hvis man ikke har en coverlocker. Alt i alt en nem dukkekjole.

DIY nem dukkekjole
En fin pink militærkjole
DIY nem dukkekjole
Emma i den pink kjole

DIY nem dukkekjole

Kjolen er nem at sy, og den består af få arbejdsgange:
1. Jeg har syet én af skuldersømmene.
2. Derefter syet rib i halsen og i det ene ærmegab.
3. Herefter syr jeg den anden skuldersøm og den ene side af kjolen.
4. Så syr jeg ribkanten i det andet ærmegab og bunden af kjolen.
5. Til sidst syr jeg den sidste sidesøm.

Jeg håber du kan bruge mit mønster og min lille DIY. Jeg vil elske at se, hvis du bruge mit mønster, så send mig gerne en mail eller en besked på de sociale medier.

I toppen af bloggen finder du mine mange kategorier, så der kan du nemt finde dit næste sy-projekt – eller måske får du lyst til at prøve noget andet end at sy. Der er er masser af ideer og vejledninger, og hvis du mere har brug for en stille hyggestund, kan du finde din næste bog blandt mine mange boganmeldelser.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram