DIY nem dukkekjole

27. maj 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har syet en del dukketøj det seneste år, og det har været sjovt at få brugt nogle af de mindre stykker stof i restebunken. Det er også blevet til en del mønstre og DIY, som ligger frit tilgængeligt her på bloggen. Nu har jeg lavet en nem kortærmet dukkekjole, hvor ærmerne er en del af for-/bagsiden. Det tog lige to forsøg før den sad i skabet. Den første var alt for stram om dukke Emmas arme.

Emma i en Frost-kjole

I andet forsøg var kjolen bare perfekt, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Mønstret ligger her, og jeg har brugt min overlocker og coverlocker. Ærmerne og bunden kan lægges op i stedet, hvis man ikke har en coverlocker. Alt i alt en nem dukkekjole.

En fin pink militærkjole
Emma i den pink kjole

Jeg har en salgsgruppe på Facebook, hvor jeg sælger det dukketøj jeg har liggende herhjemme. Du kan se alt dukketøjet her.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram