Boganmeldelse – Med alle midler

17. oktober 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Med alle midler” af Thomas C. Krohn.

Bogen “Med alle midler” er modtaget til anmeldelse.

Med alle midler

Fakta om bogen:
Titel: Med alle midler
Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesdato: februar 2018
Forlag: RosenHill

Se mere om Thomas og hans bøger på hans hjemmeside

Bogen er en psykologisk thriller og handler om den unge kvindelige forsker Sara. Hun har en klar plan for sit liv, og hun vil op på toppen. Og hun vil nå dertil med alle midler.

Fra bogens bagside læses blandt andet følgende:
Indtil for ganske nylig så alt lyst ud og formede sig, som hun havde planlagt det. Forskningsresultaterne så lovende ud, hun var gift med sin drømmemand, og hun kunne nyde anerkendelsens blændende rampelys. Men hendes forsøg gik ikke, som hun havde forudset, og privat udviklede det sig heller ikke, som hun ønskede det. Hun skulle handle for ikke at miste kontrollen og for at tage hånd om sin egen fremtid. Hun måtte finde løsninger på problemerne. Med alle midler.

På Saras vej mod toppen rydder hun udfordringerne af vejen, og hun møder en anden som også kæmper med alle midler – og hvem spiller så spillet bedst?

Bogen er skrevet i et levende sprog, som gør at bogen er svær at lægge fra sig. Jeg var hele tiden nysgerrig efter hvad Sara nu kunne finde på i sin vej mod toppen. Hun er en usympatisk og yderst narcissistisk kvinde, som på ingen måde kender forskel på rigtigt og forkert. Hun kæmper med alle midler og mener ikke, at hun bryder nogen regler.
Samtidig hører vi også historien fra de personer, som krydser Saras vej og det gør historien mere levende og beskrivende, når vi også hører om Sara set udefra. Bogen er på én gang betagende OG skræmmende, for hvor langt vil man selv gå for at nå sine mål. Og så kommer det store spørgsmål: er det det værd?

Med alle midler

Min anbefaling

Hvis du som jeg kan lide krimier med uventede drejninger, kan jeg klart anbefale dig at læse “Med alle midler”. Den kan købes via Thomas’ egen hjemmeside, lånes på biblioteket eller købes i f.eks. Arnold Busck (reklamelink).

Jeg har tidligere anmeldt en anden af Thomas’ bøger, nemlig bogen “Truslen fra Kina”. Dén anmeldelse kan du finde lige her.

Jeg har flere bøger liggende klar til anmeldelse, så du/I kan godt forvente flere boganmeldelser i den kommende tid. Efteråret er også bare perfekt til en varm kop te og en god bog i sofaen.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram