DIY Disney julepynt

DIY Disney julepynt

8. november 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg ELSKER julen! Intet mindre. Det er den absolut bedste højtid, og jeg elsker ALT ved den. Julemusik, masser af pynt, sukkerholdig konfekt og masser af samvær med familien. Og i dag – i dag – begynder Radio Soft med at spille julemusik 24-7. Derfor er det nu helt legalt at begynde julerierne (og så lader jeg bare som om jeg ikke har haft det her fine Disney julepynt klar i et par uger :)) En klassisk juleting for mig er at se Disneys julesjov d. 24. december. En af de bedste tegnefilm er, når Chip og Chap driver Pluto til vanvid. Og det har jeg nu lavet i perler. Du kan købe perlesættet her hos Panduro, mens jeg har lavet det ud fra et billede, som blev delt i en Facebook gruppe om perler. Den kan du finde lige her.

Disney julepynt

Jeg elsker som nævnt julen, og i august forkælede jeg mig selv med denne fine stjerneriflede julekop. Den har længe stået på min ønskeseddel, men nu købte jeg den altså selv. Teen er en skøn te fra Teacup (reklamelink), den hedder Mandelgaven og kan anbefales, hvis man som jeg er ret så glad for marcipan. Alle juleprodukterne kan findes lige her (reklamelink).

Mønster og farver

Disney julepynt

For at lave de fire figurer skal du bruge en stor sekskantet plade, samt perler i rød, hvid, sort, to slags gule, mørkebrun, nougat samt hudfarvet. Jeg brugte den røde selvlysende, da jeg ikke kunne vente på at få nogen hjem fra min favorit perleshop Hobbyshoppen (reklamelink).

Disney julepynt
Mens jeg venter på at få en kamin og en kaminhylde, må mit store (ret så beskidte) stuevindue lege kaminhylde med min favorit Disney julescene… 🙂

Nu er julen altså i gang, så du kan god forvente flere indlæg med julen som omdrejningspunkt. Er du gået i gang med at lave julepynt? Eller måske julegaver?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram