Sjove pengegaver til børn

9. december 2019 0 Af Kreative Pips

I sidste uge var Oliver til 3x 10 års fødselsdag. Jeg synes, det er svært at finde gode gaver til 30-40 kr. Derfor besluttede jeg, at Oliver skulle give 40 kr. til hvert barn. Men samtidig synes jeg, det er vildt kedelig med en kuvert med penge i, og derfor er det jo heldigt at Pinterest findes 🙂 Jeg fandt nogle gode forslag til sjove pengegaver til børn, og herunder viser jeg vores to valg.

sjove pengegaver til børn

Blomsterbuket

Til pigen foreslog jeg, at vi lavede en sød blomsterbuket. Det gav mig også muligheden for at slippe Mathias løs med glimmerlimen. Jeg skar de 8 blomster i karton på min Silhouette Cameo, og lavede derefter et lille hul i midten med en nål. Jeg tog en grøn piberenser og stak ind i det lille hul, og så satte jeg en femkrone på piberenseren. Til sidst samlede jeg alle 8 blomster med malertape og grøn silkepapir. Til sidst blev buketten pakket ind i celofan.

sjove pengegaver til børn
Mathias pynter blomsterne med glimmerlim og pyntesten
sjove pengegaver til børn

Edderkopperne

Til de to drenge lavede vi to edderkopper fyldt med penge. Den sorte krop er lavet med min store cirkel-udstanser, og så har jeg limet rulleøjne og rødt glimmer kryds på ryggen. På maven er de 6 ben limet fast med limpistolen, og så er der sat 10 enkroner fast, mens der er limet 30 kr. fast under maven med tape.

sjove pengegaver til børn
sjove pengegaver til børn
sjove pengegaver til børn

Hvad giver du/dine børn, når de skal til fødselsdag i klassen?
Du kan se mine andre forslag til pengegaver lige her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram