Månedens ide #21 – appelsiner til fuglene

10. december 2019 0 Af Kreative Pips

Det er snart længe siden, jeg sidst har fået lavet et månedens ide-indlæg. Men i går viste jeg jo nogle pengegaveideer frem, og de er også inspireret fra Pinterest. Derfor kunne det egentlig også have været et månedens ide-indlæg, men det synes jeg ikke lige det skulle være. I dag handler det om lidt lækkert til havens fugle. Jeg har fundet ideen til de her appelsiner til fuglene på Pinterest.

Appelsiner til fuglene

Jeg har halveret appelsinerne og presset al saften ud. I stedet har jeg fyld appelsinen med fuglefrø i smeltet palmin. Ophænget har jeg lavet med et stykke tråd og et stykke kanel.

Appelsiner til fuglene
Appelsiner til fuglene
Appelsinerne stod i kaffekopper, mens palminen stivnede
Appelsiner til fuglene
Appelsiner til fuglene er hængt op i min ene rosenbusk, så håber jeg bare fuglene kan finde dem 🙂

Se mine mange andre indlæg med Månedens Ide her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram