Nye mønstre #1 – By Runi raglan bluse

6. februar 2020 2 Af Kreative Pips

Et af mine kreative mål for 2020 er at få afprøvet en masse nye mønstre. De sidste mange år har jeg syet de samme Ottobre bluser til drengene og et væld af Karen kjoler til mig selv. Men i 2020 skal der andre boller på suppen.

By Runi raglan bluse

Mine mønster-valg

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har købt mønstret, men fandt det tilfældigt, da jeg ledte efter et andet mønster i min krea-bunker. Derfor blev det hurtigt udvalgt til at være årets første nye mønster.

I By Runis mønstre er der altid mange valgmuligheder, så jeg forklarer lige hvad jeg har valgt.

Jeg bruger normalt str. L, og jeg har valgt at sy i str. 44. Jeg har valgt slim fit og med en mellem udringning. Min bluse er længere bagpå en foran. Derudover valgte jeg 3/4 ærmer, da jeg synes det er mega praktisk på arbejdet, hvor jeg ofte har en håndledsskinne (reklamelink) på som aflastning.

By Runi raglan damebluse

Jeg er vild med de forskellige hortensia-stoffer, og det her smukke efterårsfarvede stof lå bare og ventede på at blive klippet i. Jeg har tidligere syet kjoler i den bordeaux og i den blå-lilla variant. De er alle tre mine favoritter <3

hortensia

Jeg har valgt at bruge min tapebinder i halsen, og så har jeg lagt op med en pyntesøn i ærmer og bunden. Jeg er SÅ glad for resultatet, og det er bestemt ikke sidste bluse, jeg skal sy til mig selv 🙂

hortensia stof

Har du prøvet at sy noget i mønstre fra By Runi?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram