Boganmeldelse – Manden der glemte sig selv

7. februar 2020 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Manden der glemte sig selv” af K.B. Assenholm.

Bogen “Manden der glemte sig selv” er modtaget til anmeldelse.

Manden der glemte sig selv

Fakta om bogen:
Titel: Manden der glemte sig selv
Forfatter: K.B. Assenholm
Udgivelsesdato: 6. august 2019
Forlag: Books on Demand GmbH

Fra bogens bagside læses:
Arne er en ret almindelig mand, og så alligevel ikke. Han har i hvert fald en hobby som de færreste har, og så har han usædvanlig plat humor.
Bogen her starter en sneklædt dag i slutningen af november, hvor Arne skal købe et juletræ. Og den slutter godt en måneds tid senere, hvor han blandt andet har spist et par klejner sammen med sin kone, sat en formentlig skyldig bag tremmer og haft en dag så ubehagelig, at den har prikket til hele hans forestilling om sig selv og sit liv.

Min anmeldelse

Romanen er finurlig og anderledes end mange andre romaner, og det synes jeg faktisk er fedt. Forfatteren har lavet nogle virkelig gode personbeskrivelser, især af Arne men også af hans kone og børn. Og det gør at jeg virkelig tror på Arne. Og man er heller ikke i tvivl om, at Arne tror på sig selv og sit selvbillede.

Forfatteren beskriver selv bogen som en humoristisk roman, og humor er jo forskellig fra person til person. Arne og hans selvopfattelse er far-humor af den gode slags. Jeg sad og smilede flere gange igennem bogen, fordi de det var sjovt. Ikke sofistikeret og højkulturelt sjov, men mere falde-på-halen far-humor sjovt. Og jeg har helt sikkert lyst til at læse efterfølgeren, for jeg er nødt til at vide om Arne finder sig selv igen.

Bogen kan købes i de fleste boghandlere, f.eks. Arnold Busck (Reklamelink).

Vinterferien står for døren, og jeg skal helt sikkert slappe af med en god bog. Kan du anbefale en god bog til mig?

Se mine andre boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram