Boganmeldelse – Måsen, der ville være en røv som sin far

18. marts 2020 0 Af Kreative Pips

Jeg har sammen med mine drenge læst og anmeldt bogen “Måsen, der ville være en røv som sin far”.

Bogen “Måsen, der ville være en røv som sin far” er modtaget til anmeldelse.

Måsen der ville være en røv som sin far
Udover bogen var der både perler, en hæklet numse og lidt sødt til mine drenge.
Det var en dejlig, lille luksuspakke, der gik lige i MOR-hjertet <3

Fakta om bogen:
Titel: Måsen der ville være en røv som sin far
Forfatter: Helle Petersen
Udgivelsesdato: 1. marts 2020
Forlag: Storysoldier

Fra bogens bagside læses:Måsen elsker sin far og vil være som ham. Men hvordan bliver en lille mås til en rigtig røv? Det er der mange forskellige svar på fra de rumper, måsen møder på sin vej. Spørgsmålet er, om måsen ikke er, præcis som han skal være.

Måsen der ville være en røv som sin far

Vores anmeldelse

Mine drenge (og især Mathias på 8 år) syntes, det er fantastisk med en bog om numser og røve. Kan det blive mere sjovt? Mathias læste først bogen for mig, og han syntes den var sjov. Det er en sød lille historie om at finde sig selv i børnehøjde. Der er mange sjove personligheder med, og de er så fint tegnet.

I den forgangne uge har Mathias også læst bogen med morfar, og på første dag i denne forfærdelige skolelukning læste Oliver og Mathias bogen sammen. De læste skiftevis en side, mens de hyggede i sofaen. Det er uden tvivl en bog vi kommer til at læse igen og igen og igen!

Ekstra: 10 perlemønstre

Udover selve historien, er der 10 perlemønstre med historiens figurer. Og er der noget mine drenge elsker, er det perler. Så det var endnu en kæmpe glæde ved den skønne bog. Mathias fik lov at vælge, og han valgte at vi skulle lave Hr. Tango.

Måsen der ville være en røv som sin far
Hr. Tango

Vi har netop bestilt en masse perler, så vi er sikre på at kunne klare et eventuelt udgangsforbud. Min tidligere perle-butik er lukket, så jeg har fundet mig en ny, nemlig Rito (Reklamelink). Og det var god og hurtig service, og de har endda prisgaranti! Jeg så lavere priser et andet sted, indsatte linket med de billigere priser i kommentarfeltet. Kort efter fik jeg en mail med en redigeret ordrebekræftelse og her to dage efter blev perlerne leveret.

Først og fremmest skal vi nok lave nogle flere røve 🙂 Der kan findes en masse mønstre til perler og andet håndarbejde på bogens hjemmeside. Find det hele her.

Påsken står også snart for døren, og selvom det formentlig bliver en påske uden sociale arrangementer, tænker jeg vi skal pynte lidt op. Derfor har jeg også flere påskeperlerier i tankerne, og jeg har fået fundet lidt nye ideer på mit Pinterest board med blandede påske- og forårsting.

Selvom jeg arbejder hjemmefra, og det ikke bare er lutter lagkage, får mine drenge og jeg det til at fungere. Jeg nyder at vi har mere tid til nærvær nu når der ikke er en masse aktiviteter at skulle skynde sig til. Vi når bl.a. at læse en del mere end i vores normale hverdag. Du kan se mine indlæg med andre børnebøger her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram