Boganmeldelse – Tempelridderen fra Nord

26. marts 2021 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Tempelridderen fra Nord” af Michael Dalgaard.

Bogen “Tempelridderen fra Nord” er modtaget til anmeldelse

Tempelridderen fra Nord

Fakta om bogen
Titel: Tempelridderen fra Nord
Forfatter: Michael Dalgaard – se hans bogklub her
Udgivelsesdato: 18 . marts 2021
Forlag:  Skriveforlaget

Fra bogens bagside læses:
De 13 mænd iførte sig deres tempelridderslag. Det var det velkendte, hvide slag med det røde kors. Mændene stillede sig i ring omkring en marmorsøjle på knap en meters højde, som stod midt i lokalet. På søjlen var placeret en skræmmende figur med horn i panden: Baphomet. “Sofya visdom og styrke til vores orden,” sagde mændene og fortsatte med at hviske: “Må det onde hurtigt tilkalde dem, som har fordømt os. Gud vil hævne os…”

Keith Langford er Engelsk konsul i København, men bag hans fornemme ydre gemmer sig en mand med en ond plan om en ny verdensorden, som tvinger Tempelridderne til at komme frem fra det skjul, de har levet under i flere hundrede år.

Nickolas Gaden lever et stille liv som guldsmed i København. Men Nickolas bærer på en arv og en hemmelighed. Han er efterkommer af en tempelridder, som kom til Danmark i 1200-tallet. Det bringer både Nickolas og hans familie i fare, og snart er hans stille og diskrete liv vendt til kaos og død.

Du kan se alle mine boganmeldelser HER.

Min anmeldelse af Tempelridderen fra Nord

Bogen var nem at læse, og siderne fløj afsted. Jeg kan godt lide bøger der bevæger sig i to tider, og her er det 1200-tallet og nutiden. Jeg synes, det var let at holde styr på personerne i de to tider, og jeg synes, de blev bundet godt sammen til sidst.

I en spændingsroman er det vigtigt at der er spænding, og at man ikke kan regne ud hvad der sker. Og det gjorde jeg ikke, så det er jo et stort plus. Jeg blev overrasket gang på gang, og der var flere af personerne, som ikke helt var den, de udgav sig for. Nogle af afsløringerne blev beskrevet ret kort, så nogle gang måtte jeg lige genlæse for at forstå, hvad der lige skete. Men masser af spænding og uventede episoder i begge tidsaldre.

Jeg kan ikke beslutte mig for, om jeg kan lide slutningen eller ej. Men det handler mest om, at når den slutter så åbent, og når jeg ved, at der kommer en efterfølger, så vil jeg jo læse den NU. Så det er mere min egen utålmodighed, som gør mig irriteret over, at jeg ikke kan læse videre med det samme.

Jeg glæder mig til at læse efterfølgeren – og jeg har også lyst til at læse hans næste bog om hvide slaver i Afrika. Udover efterfølgeren til Tempelridderen fra Nord og bogen om slaverne, arbejder Michael også med et andet projekt, og det glæder jeg mig rigtig, rigtig meget til at dele med jer.

Rigtig god læselyst 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram