Boganmeldelse – Den franske dukke

Boganmeldelse – Den franske dukke

6. september 2021 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Den franske dukke” af Susanne Lykke.

Bogen “Den franske dukke” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Den franske dukke
Forfatter: Susanne Lykke
Udgivelsesdato: 4. september 2021
Forlag: Lykkedal forlag

Fra bogens bagside læses:
Et tragisk trafikuheld og en kvik læge fører til, at kriminalassistent Heidi Skotte får en ny sag om identitetstyveri. Sammen med kollegaen, Aske Olsen, kører hun Danmark rundt for at løse gåden om, hvem Signe Rasmussen er.
For hver by, de besøger, ledes de længere og længere væk fra deres første antagelse. Sporene fører mange år tilbage i tiden og tegner billedet af en familie, der ikke helt er som andre børnefamilier.
På samme tid får hundefører Mikkel Birk og schæferhunden, Shadow, fra politiets hundepatrulje et gennembrud i en sag om indbrud i Hareskoven. Men der mangler stadig svar, og de sidste brikker i puslespillet er svære at få på plads.

Du kan finde og læse mine andre boganmeldelser her.

Min anmeldelse

Jeg læste bogen i løbet af en eftermiddag på drømmesengen i haven i solskinsvejr. Den var spændende og greb mig fra første side. Jeg er vild med den lette skrivestil, som gør at bogen er nemt og hurtigt læst. Personerne har dybde og man lærer dem at kende gennem bogen og gennem deres oplevelser og handlinger. Plottet er veludført og gennemtænkt, og det afsløres lidt efter lidt efterhånden som politiassistenterne får fundet ledetrådene. Modsat mange andre krimier er der ikke blod, smat og vold i, men det gør bestemt ikke bogen uspændende. Tværtimod har forfatteren brugt menneskers forskruede hjerner til at skabe et plot, som ikke er helt utænkeligt.

Jeg kan varmt anbefale bogen til alle som kan lide spænding og krimi. Og personligt håber jeg, at Susanne vil skrive flere bøger om politiassistenten Heidi Skotte og hundeføreren Mikkel Birk. Dem gad jeg i hvert tilfælde godt læse!

Bogen kan købes i din lokale boghandel, via Lykkedal Forlag (se link længere oppe) eller via Bog&Ide (Reklamelink).

Hvad læser du for tiden?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram