Goodiebox kommode

Goodiebox kommode

25. oktober 2021 0 Af Kreative Pips

I mange år har jeg købt mig selv selvforkælelse ved at modtage en månedlig goodiebox. Den er fyldt med skønhedsprodukter af forskellig art. Og selve boksen kan bruges til diverse småting på badeværelset, kreaværelset eller måske på børneværelset. Boksene har en ny farve hver måned. Derfor kan det godt blive en god gang farver, hvis man bruger flere bokse samme sted. Jeg har derfor valgt at sætte folie på forsiden af boksene, og så stable boksene, så det bliver en unik Goodiebox kommode.

Sådan laver du din egen Goodiebox kommode

Jeg har set boksene sat til salg på Facebook eller dba.dk, og jeg har også selv haft solgt nogle indimellem. Men jeg bruger dem også til små gavebokse, så derfor er det ikke så tit jeg vælger at sælge mine bokse. Og ellers er det måske NU, du selv vil prøve en omgang månedlig selvforkælelse?

Ved at bruge mit link får du 50% på din første boks, mens jeg får 200 kr. i point. (Reklamelink)

Jeg har købt glimmerfolie i BIlka. Jeg fandt i det i malerafdelingen, og jeg har både købt sort og lyserød. Der findes også forskellige folier uden glimmer.

Goodiebox kommode

Lav selv din egen unikke Goodiebox kommode

Materials

 • Selvklæbende folie
 • Dobbeltklæbende tape
 • Goodieboxe

Sådan gør du

 • Skær folien i stykker af 10×30 cm.
 • Fjern bagsiden og sæt folien på forsiden af skuffen.
 • Fold folien ned på siderne.
 • Klip et hak ved hvert hjørne.
 • Fold først siderne ind på bunden, og dernæst fold forsiden ned på bunden.
 • Klip også hak ved hjørnerne øverst på boksen. Fold først siderne ind i boksen.
 • Klip to hak ved den lille bue, og fold de to lange stykker ind i boksen. Klip folien af ved buen, så den kun går til kanten.
 • Klip hak ind i buen og fold folien ind i boksen.
 • Klip dobbeltklæbende tape og sæt på toppen af en boks. Sæt en anden boks oven på. Tag skufferne ud og tryk kasserne sammen, så de rigtig sidder fast på hinanden.
 • Fyld din unikke kommode med alle dine bedste skatte.

Min lille kommode står på min lille vogn med spiritus og lys. Så den er fyldt med lys og sugerør og drinkspinde. Jeg valgte kun at bruge den sorte glimmerfolie, for lige om snart skal jeg i gang med at ombygge mit køkken. Og farverne bliver sort og hvid. Måske kommer der lidt lyserødt/pink, men det er ikke helt besluttet endnu. Hvis dét sker, kan jeg altid bytte en af skufferne ud og så komme lyserød glimmerfolie på den.

Mit kreaværelse trænger til en oprydning, så jeg overvejer også at lave endnu en Goodiebox kommode, som jeg så kan bruge til mine kreadimser. Men først skal jeg vist finde ud af, hvor den skal stå, og så jeg kan se hvor mange bokse jeg skal bruge.

Jeg håber, det giver dig lidt inspiration til selv at pynte bokse og bruge dem til opbevaring.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram