Boganmeldelse – Prinsesse Sofie har ADHD

Boganmeldelse – Prinsesse Sofie har ADHD

7. september 2022 0 Af Kreative Pips

Min søn og jeg har læst og anmeldte børnebogen “Prinsesse Sofie har ADHD” af Janet Pallisgaard.

Bogen “Prinsesse Sofie har ADHD” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Prinsesse Sofie har ADHD
Forfatter: Janet Pallisgaard
Udgivelsesdato: 27. maj 2022
Forlag: BoD

Fra bogens bagside læses:

Med humor og kærlighed giver bogen en indsigt i en ADHD-prinsesse. Ved endt læsning er ingen i tvivl om, hvor magisk denne gave er, både for voksne og børn.

Dette er en faglig beskrivelse af ADHD i prinsessehøjde. Som har til hensigt at hjælpe med at afmystificere og skabe forståelse for at det ikke kun er vore prinser, som kan have ADHD, men også prinsesser. I vores daglige kontakt med ADHD, er det vigtigt ikke kun at have øje for udfordringerne, men også være opmærksom på de fantastiske muligheder og gode egenskaber som følger med.

Vores anmeldelse

Det er nogle flotte og farverige tegninger, der præger bogen. Den har en fin størrelse, og Mathias på knap 11 år kunne læse den selv. Han synes, at det er en god bog, og at det rigtig godt beskriver, hvordan børn med ADHD har det. Han anbefaler især børn med ADHD at læse bogen for at forstå, at andre har det på samme måde som en selv. Han anbefaler dog også andre børn til at læse bogen, så de kan få en forståelse for hvordan børn med ADHD kan have det indeni.

Oliver på 13 år har samme opfattelse og mening om bogen som Mathias.Han sagde “Den minder om mig, altså bortset fra det med prinser og prinsesserne”. Som mor kan jeg også genkende en del af det fra deres adfærd og opførsel, så jeg synes også bogen rammer ret fint med beskrivelserne af børn med ADHD.

Jeg har skrevet lidt forskelligt om ADHD, det finder du her.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram