Boganmeldelse – Førstehjælpskassen

Boganmeldelse – Førstehjælpskassen

18. september 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Førstehjælpskassen” af Andrea C. Møller.

Bogen “Førstehjælpskassen” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Førstehjælpskassen
Forfatter: Andrea C. Møller
Udgivelsesdato: 25. juli 2022
Forlag: Skriveforlaget

Fra bogens bagside læses:
Der er mange udfordringer i livet, når man er en 26-årig kvinde med særligt talent for dårlige beslutninger, misforståelser og lavt stofskifte. Med sort bælte i fuck-ups, en flaske chardonnay i hånden, en cigaret i munden og plettet af barberingsknopper indtager Lola Århus by med selvironi, bad luck i kærlighed, forringer balanceevne, ingen penge og masser af gode historier.
Udfordringer er der nok af.

Min anmeldelse af Førstehjælpskassen

“Førstehjælpskassen” er en chicklit bog i fineste karat. Først den flotte lyserøde forside, og så i gang med historien. Bogen er virkelig nem at læse, det går lynende stærkt. Først blev jeg lidt irriteret, for jeg syntes Lola var liiige stereotyp nok, men samtidig kunne jeg også se meget af mig selv i hende. Så kort inde i bogen begyndte jeg at holde af Lola, og jeg syntes det er nogle sjove oplevelser hun har. Og hele den svære kommunikation og forståelse mellem mand og kvinde er godt beskrevet.

Det er en super fin bog til en hyggelig stund, og jeg kan varmt anbefale at læse bogen.

Hvis du mangler flere bøger til din læseliste, kan du finde mine mange, mange boganmeldelser her.

Der er flest boganmeldelser på bloggen, og der kommer uden tvivl flere. Men jeg håber også at jeg snart får tid til nogle mere kreative indlæg. Hvis du vil have input til det kreative, kan du følge mig på Instagram og/eller facebook, hvor jeg næsten dagligt deler enten kreative projekter eller hyggestunder med bøger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram