Boganmeldelse – Lyden og lugten af alt og ingenting

Boganmeldelse – Lyden og lugten af alt og ingenting

28. november 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Lyden og lugten af alt og ingenting” af Ulla de Frey.

Bogen “Lyden og lugten af alt og ingenting” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Lyden og lugten af alt og ingenting
Forfatter: Ulla de Frey
Udgivelsesdato: 13. oktober 2022
Forlag: Skriveforlaget

Fra bogens bagside læses:
Kan Louise forlange noget, hun ikke selv kan levere? Og hvorfor går så mange mænd og kvinder så meget fejl af hinanden? Louise forelsker sig, lige så snart det føles, som om en mand er interesseret i hende. Ikke bare som krop, men som menneske. Sex og romantik er vidunderligt, og Louise kan ikke undvære de store følelser, men tryghed og tillid er ikke bare en selvfølge. Hun har aldrig fuldstændigt kunnet overgive sit liv i andres hænder, og kærlighed, skuffelse og depression væves konstant ind i hinanden, når hun kæmper for at få sit liv til at fungere og for at kunne udleve sin forelskelse. Hvad er det, kvinder og mænd gør ved hinanden? Og hvorfor? Hvem eller hvad bestemmer over mønstrene? Religion, fattigdom, krige, traditioner? Denne roman er dansk fiktion, men den repræsenterer også rigtig mange kvinders historier.

Min anmeldelse

Gennem korte afsnit fortæller Louise om hendes liv og hverdag som mor og hustru. De korte afsnit gør bogen letlæselig, og det går hurtigt fra side til side. Jeg kan genkende mange af hendes tanker om mænd, samliv og holdningen til, hvordan kvinder bør opføre sig.

Jeg synes, den anderledes måde at skrive bogen på, er fængende og skiller sig ud. Jeg syntes, det er en god bog, selvom der er en del af bogen, jeg syntes var svær at komme igennem. Men det skyldes nok sammenfaldet med mine stresssymptomer og kvindens tilstand i bogen. Pludselig vendte historien, og det havde jeg slet ikke set komme. Og så fangede bogen igen, og jeg kunne ikke lægge den fra mig.

Alt i alt en anderledes skildring af kvindeliv, og hvad ting i ungdommen kan føre med ind i voksenlivet. Jeg kan varmt anbefale dig at læse bogen, men du skal være forberedt på at den måske kommer til at sætte tankerne i gang og drage paralleller til dig eget liv.

Du finder alle mine boganmeldelser her.

Jeg vil ønske dig rigtig god læselyst, og jeg håber du får masser af tid til hygge med en bog i hånden i julemåneden.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram