Boganmeldelse – Sådan bliver du soloselvstændig

Boganmeldelse – Sådan bliver du soloselvstændig

29. december 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Sådan bliver du soloselvstændig” af Katrine Bruun.

Bogen “Sådan bliver du soloselvstændig” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Sådan bliver du soloselvstændig
Forfatter: Katrine Bruun
Udgivelsesdato: 4. november 2022
Forlag: Bruuns Books

Fra bogens bagside læses:
SÅDAN BLIVER DU SOLOSELVSTÆNDIG” gennemgår alt hvad du skal vide for at komme i gang som freelancer eller soloselvstændig, samt giver dig 6 inspirerende iværksætterhistorier.

At blive selvstændig er et stort og modigt spring. Det er op- og nedture, frygt, selvindsigt, fejl og forbedringer, og men også frihed, lykke, læring og vækst.

Det er ikke en nem rejse, men det er udfordrende og sjovt, og du kommer til at arbejde på en hel anden måde. Faktisk er det slet ikke sikkert, at det kommer til at føles som arbejde.

Når du har læst denne bog, vil du være i stand til at beslutte om et arbejdsliv som soloselvstændig er noget for dig, og hvis du allerede er i gang, vil denne bog guide dig til at fastholde vækst i din lille virksomhed, så du ikke føler dig tvunget til at tage tilbage til lønslave-livet.

Alle Katrines bøger kan findes her (Reklamelink)

Min anmeldelse

Lige om lidt er det nytår, og med det følger ofte nytårsforsætter og ønsker om nye vaner. Jeg står selv på tærsklen til drømme, der går i opfyldelse. I slutningen af januar fortsætter jeg nemlig min uddannelse som familierådgiver, og med den åbner også døren for en tilværelse som deltids-soloselvstændig. Og med det i mente, har jeg med stor interesse læst Katrines bog.

Bogen er letlæselig, men fremstår alligevel dybt professionel og kommer godt rundt om, hvad du bør vide, før du kaster dig ud i livet som soloselvstændig. Der er især fokus på, hvordan du får gang i salget, og det er i høj grad også det jeg selv har haft i tankerne. Og med den nye viden jeg har nu, skal jeg helt sikkert påbegynde arbejde med salgstragten tidligere end først tænkt.

Så hvis du har den mindste drøm om en tilværelse som soloselvstændig eller iværksætter, kan jeg varmt anbefale at læse Katrines bog.

Du finder alle mine boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram