Gratis dukkekjole mønster

Gratis dukkekjole mønster

12. april 2023 0 Af Kreative Pips

Det er ved at være længe siden, jeg blev færdig med mønstret til dukke-raglankjolen herunder. Men en presset hverdag har igen og igen fået udskudt, at jeg har fået delt det her på bloggen. Men her er det altså! Perfekt som små gaver til nogle dejlige børn og nemt til de mange stofrester, de fleste sy-mennesker har liggende 🙂 Jeg får helt lyst til at sy nogle flere – for jeg har stadig masser af rester. Jeg håber, du kan bruge mit gratis dukkekjole mønster.

Gratis dukkekjole mønster

Mønstret finder du lige her.
Ærmerne finder du i blusemønstret fra dette indlæg.

Jeg har brugt min overlocker til at sy kjolen, og så er den lagt op på ærmer og i bunden på min symaskine. Hvis man ikke har en overlocker, kan kjolen sagtens syes på almindelig symaskine. Man skal bare anvende en stræksøm (især vigtigt i halsen).

Gratis dukkekjole mønster

Fremgangsmåden er som følger:

  1. Ærmerne syes på for- og bagside
  2. Sidesømmene syes
  3. Ribkanten syes til en ring og syes i halsåbningen
  4. Ærmekanterne og bunden af kjolen lægges op og syes.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram