Boganmeldelse – Men nok om det

Boganmeldelse – Men nok om det

22. september 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Men nok om det” af Sanne Udsen.

Bogen “Men nok om det” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Men nok om det
Forfatter: Sanne Udsen
Udgivelsesdato: 11/6 2019
Forlag: Brændpunkt

Fra bogens bagside læses:
Er der et liv efter de fyrre? Eller er det virkelig fyrre, fed og færdig? Hidtil har Caroline været godt tilfreds med sit liv, selv om det måske ikke helt var et af de fortryllede voksenliv, hun som barn drømte om, men pludselig falder det hele fra hinanden, da hendes mand forlader hende til fordel for en storbarmet model, mens yngre kræfter forsøger at underløbe hende på kontoret. Noget skal der ske for at få Carolines liv tilbage på sporet, og hun gør da også sit bedste for at hænge på veninderne i løbeklubben og holde humøret højt, mens de ivrigt kaster sig over at planlægge hendes 40-årsfødselsdag. En del mere loren er hun ved det, da en af veninderne udfordrer hende til at forsøge sig med netdating.

Lina lo. ”Du skal nok indstille dig på at skulle kysse en del frøer, før du finder prinsen. Jeg kender en, der var ude med 65, før det lykkedes.”
”65!” Caroline var ved at falde ned af stolen.
”Men det hører med til historien, at hun nu er lykkeligt gift med nummer 65. Jeg var selv med til brylluppet.”
”Det går ikke!” Caroline rystede på hovedet. ”Så mange frøer kan jeg ikke kysse. Så hellere undvære prinsen.”
”Ja, jeg tænker nu lidt på det som en hobby.”
”At kysse frøer’”
”Nej, at finde en mand.” Lina smilede overbærende.
”Blive et par igen. Alle gode gange tre, siger jeg!”

Min anmeldelse

Jeg har haft bogen liggende ALT for længe i min indbakke, den er nemlig sendt som en fil. Derfor har jeg ikke fået den læst. I vores nye hus er vi ikke nået til at sætte lamper op i stuen, så det er svært at læse om aftenen, medmindre det sker på ipad. Så nu fik jeg den læst, og den er virkelig hurtig læst, fordi den er så velskrevet og god.

Bogen minder mig delvist om mig selv. Jeg fylder nemlig også snart de 40 år og for ikke længe siden var jeg selv ude på datingmarkedet. Så der er mange paralleller til mit liv.

Det er en skøn historie. Alle personerne har dybde og der er flere historier ved siden af Carolines hovedhistorie. Så der sker hele tiden små ting i hendes liv, og det hele føles rart selv på Carolines dumme dage. Hun er virkelig på jagt efter sig selv og er godt støttet af veninderne. Det er en historie, jeg varmt kan anbefale. Jeg følte mig underholdt fra første til sidste side – og jeg er straks gået i gang med efterfølgeren. Så kan kun sige, skynd dig at hente bogen i din lokale boghandler 🙂

Hvis du mangler at bestemme dig for, hvilken bog du skal læse i de mørke efterårsaftener, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser de kommende uger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram