TMNT-fødselsdag #5 – maden

29. september 2015 8 Af Kreative Pips
I fredags holdt jeg jo fødselsdag for Mathias. Først var børnehaven (dvs. 8 af hans jævnaldrende venner og to pædagoger) på besøg, de fik pølsehorn, gulerødder, agurker, vindruer og vandmelonspizza – det hele vakte stor glæde

Mathias 4 år (blusen er fra da Oliver blev 4 år :))

Solen skinnede, og døren var pyntet med et fint ballon-4-tal fra Søstrene Grene

Klar til børnehavebesøg

Om aftenen havde jeg lavet 4 pizzaer, 3 i ovnen og 1 på grillen og det passede helt perfekt, for der var kun et lille bitte stykke tilbage, som min morfar og bror endte med at dele. Derudover var der snackfade med gulerødder, agurker og tomat som turtles-hoveder.

Øjnene er et æggebægre med dip og en lille blå vindrue

Til dessert var der turtles macarons 

Orange med grapeganache
Lilla med blåbærsmørcreme
Rød med hindbærsmørcreme
Den blå blev droppet, da jeg havde alt for meget fyld af de andre slags 🙂

 Klassisk jordbærtærte opskrift men pyntet ala pizza med et lag jordbærsyltetøj under frugten

Snackfad med vindruer og endnu en gang vandmelonspizzaer

Lørdag morgen kom drengenes far forbi med morgenbrød og gaver, og begge drenge var vilde med alt det nye LEGO. Her leger Mathias med sin nye Spiderman-Helikopter med skurken stående oven på helikopteren 🙂 Alt i alt en helt fantastisk weekend, hvor Mathias bare var glad og lykkelig for gæster og gaver 🙂