Ferie-stemning

11. oktober 2015 2 Af Kreative Pips

Vi holder efterårsferie. Det betyder masser af hygge og også hygge med kreative projekter. Vi havde blandt andet alle vores HAMA perler fremme. Det er jo halloween lige om lidt, så jeg har fået lavet lidt halloween perlepynt.

Efter en følelsesmæssig hård fredag med bisættelse af min kærlige og søde faster, har jeg bare haft brug for at være sammen med mine drenge. Jeg har ikke syet så meget de sidste par dage. Jeg har bare hygget med drengene og det har været dejligt og helt og aldeles nødvendigt. Både fredag og lørdag sad jeg på sofaen under en dyne og læste ‘Lola og naboens søn’, mens drengene så Disney Sjov og spillede iPad. Det var skønt og skal helt sikkert gentages oftere <3

I dag har vi udnyttet at vi har min fars bil til rådighed, så vi kørte i svømmehallen og hyggede med vandplaskeri og leg. Hjemme igen fandt vi alle perlerne frem og lavede perleplader og prøvede at få sorteret lidt. Mathias har det med at blande perlerne sammen, så snart jeg kigger væk et øjeblik!.

Du kan se alle mine andre perlerier her.

Halloween perlepynt

Oliver lavede et stort rødt hjerte til min mor, og så sorterede han rigtig mange perler, mens jeg lavede to store halloween-inspirerede plader (mønster er fra Pinterest). Og så kom jeg til at udnytte Panduros tilbud på 25% rabat på Hama, så jeg får snart nye perler og plader til nye projekter 😉 For på vej hjem fra svømmeren måtte vi forbi mine forældre for at låne den store sekskantede plade, så jeg kunne lave en stor flagermus.  

Græskar i perler
Flagermus i perler

(og nu jeg sidder og kigger nærmere på den, kan jeg se den er skæv i underkroppen! Har vist talt lidt forkert, haha)

I morgen har jeg sidste feriedag alene med drengene, og planen er hygge herhjemme. Tror vi skal lege mere med perler (jeg har planer om nogle selvlysende spøgelser), og måske en tur på legepladsen eller ud og samle kastanjer.

Håber du/I også har haft en weekend fyldt med kærlighed og nærvær<3

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram