In the army now

31. oktober 2015 4 Af Kreative Pips
I mandags skrev jeg om hvordan tiden flyver selvom jeg går hjemme. Og der havde jeg det på en lidt negativ måde, for jo hurtigere tiden gik desto før ville min løn slippe op og jeg ville ende på dagpenge. Altså det ville ske 1/2-16 – så jeg panikkede bare i god tid! Men som jeg også fortalte, var jeg til samtale sidste fredag – og de har sgu ansat mig! Så pr. 1/12 begynder jeg mit nye job, og jeg glæder mig helt vildt. Nu skal november så lige bruges til at få styr på diverse læge-, tandlæge- og andre samtaler i forbindelse med børnene. Så har jeg ro på i december (og skal ikke bede om fri…). Som indlæggets titel antyder er jeg blevet ansat i en del af Forsvaret, og mine drenge går meget op i om jeg skal skyde 😛 Og min bror går op i hvilken rang min chef er, men jeg har jo slet ikke styr på det :DJeg overvejer lidt, om jeg kan finde en army/kamouflage-jersey (måske med lidt glimmer i). Så kan jeg sy en kjole til mig selv. Har du set sådan noget stof?

De sidste par dage er gået i jubel over mit nye job. Og jeg kan mærke en hel anden ro inden i 🙂 Og selvfølgelig har jeg fået syet en lille smule:

To frugtposer – den ene til at holde styr på babyalarmen i pusletasken 🙂

2 opbevaringskurve ø15 + ø20 cm (højde 20+5cm ombuk).
Vejledning til de runde kurve kan ses her.

Ugens største projekt er min nieces dåbsgave, men det får lige et selvstændigt indlæg 🙂