Edderkoppe-kager

11. november 2015 0 Af Kreative Pips

I ugen op til Halloween skrev min tante og spurgte, om hun måtte indfri den tjeneste hun havde til gode. I foråret hjalp hun mig med skødet på mit hus, og hun ville intet have på det tidspunkt. Men nu skulle min 10årige fætter have kage med i skole. Så jeg skulle finde på noget uhyggeligt, men som kunne holde sig et par dage. Min morbror ville hente onsdag aften, og de skulle først bruges fredag. Og med halloween lige om hjørnet, blev det disse fine og sjove edderkoppe-kager.

Jeg besluttede mig hurtigt for Arlas banankage, hvor jeg kommer de 100 g hakket chokolade i dejen sammen med melet, og bager dem som muffins. Ovenpå pyntede jeg med min egen lækre chokolade-creamcheese-frosting (uden appelsin) og pyntede med sorte lakridssnører og sukkerøjne. Jeg var heldig at finde sukkerøjnene i min lokale Netto, men de fåes i de fleste bagebutikker eller isenkræmmere. Hvis man ikke kan finde sukkerøjne, kan M&Ms også sagtens bruges.

Min fætter var super glad for mine edderkoppe-kager. Og da jeg i sidste uge spiste brunch med min tante, insisterede hun på at betale, så hun igen var i plus på tjeneste-kontoen.Så det er nok ikke sidste gang jeg har bagt til min fætters klasse 🙂

Du kan se mine andre indlæg med inspiration til halloween her. Der er både kager og forskellig sjov pynt, som kan laves med børnene.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram