Mormors patchworkpude

5. april 2016 4 Af Kreative Pips

I dag fylder min søde og dejlige mormor 71 år, og i søndags var hele familien hjemme og fejre hende. En lille time før var jeg blevet færdig med hendes gave, nemlig min mormors patchworkpude. Hun har L Æ N G E snakket om min turkise patchworkpude, og før påske fortalte min morfar at hun ønskede sig sådan en pude, men at de jo godt vidste, hvilket arbejde der lå bag.

Karryfarvet patchwork

Jeg var lidt i tvivl om, hvilken farve jeg skulle vælge til min mormors patchworkpude. Men da jeg ved lidt oprydning fandt det stof med diagonale karrygule striber og det med blomsterne i skufferne, var jeg straks solgt. Min mormor og morfar har nemlig en sofa i en slags karryfarve. Jeg fik suppleret op med to andre stoffer fra stof2000 samt nogle fra skufferne. Og ved adskillige dages hårdt arbejde og så slutspurten lørdag og søndag, blev jeg færdig lige til tiden.

Dog syntes min højre hånd nu overhovedet ikke om den anstrengelse. For den er tydeligt overanstrengt og både min seneskedehindebetændelse og musesmerter er kommet tilbage efter LANG tids fravær. Heldigvis er jeg ikke påvirket af det på arbejdet, da det mest er syning i hånden samt brug af saks, som er besværligt/giver smerter.

Jeg har syet en karryfarvet piping hele vejen rundt. Der er lynlås i bunden, og bagsiden er ensfarvet bomuld i karryfarvet. Og selvom den karryfarvede ikke vil passe ind hos mig, er jeg bare SÅ tilfreds med mormors patchworkpude.

Hvis du selv vil igang med patchwork, kan du se, hvordan jeg gør her.

Sammen med puden fik hun også en flaske ingefærdrik. Jeg har fået opskriften af min kollega, og jeg er igang med at prøve og få tilpasset styrken, så mine drenge kan lide den. Pt. er den næsten for stærk for mig, så er spændt på at høre min mormor og morfars mening 🙂 Har du prøvet at lave ingefærshots? Hvis du har gode fif eller en god og mild opskrift, må du meget gerne fortælle mig om det i kommentarerne eller på mail 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram