Minder fra barndommens systue #5

22. juni 2016 1 Af Kreative Pips
I søndags holdt min morfar fødselsdag, og derfor var jeg lige en tur rundt i deres hus. Jeg ville gerne lige se, hvor mange af mine ting fra barndommens systue, de stadig har stående/hængende rundt om i huset. På det ene af værelserne stod denne syede flasketjener, som har tabt sin ene knap, men med ca. 20 år på bagen er det vist forståeligt 🙂
Syede flasketjener

Syede flasketjener

Hovedet er lavet med en nylonstrømpe og noget bamsefyld. Lidt skæg under næsen, øjne og sort hat. Han minder mig lidt om tjener Boldt fra Matador 🙂 Jeg kan ikke huske, hvordan forklædet er syet, men det kan sikker gennemskues, hvis jeg ser nærmere på det…
Mine forældre havde også en af disse syede flasketjenere, men jeg kan ikke huske om det var mig eller min bror, som syede den. Vi var begge ret kreative de år 🙂
Se andre af mine ting fra barndommens systue her.