DIY vinforklæde

6. juni 2019 0 Af Kreative Pips

I går var det Fars dag, og så kom jeg i tanke om, at jeg aldrig har fået vist jer min gave til mors dag. Min søde, hjælpsomme mor fik en fin flaske vin med et lille vinforklæde og et hjemmelavet gavekort på en brunch med os alle tre. Ideen til forklædet kommer fra de tjenere, jeg syede i barndommens syklub.

Mit test forklæde blev lavet i december, og så kom jeg ikke videre…

Du kan finde mit mønster til forklædet her.

Forklædet klippes efter mønstret (der skal ikke lægges sømrum til). Du skal bruges en fast bomuld og kantbånd.
1) Først syes den lige kant foroven
2) Så syes den buede bund
3) Derefter sættes båndet på de to sider med nåle. Der skal være 30 cm løs bånd i hver side, og i toppen er der 12 cm. løs bånd. Båndet syes på i én arbejdsgang.

Jeg håber, det giver mening, ellers er du velkommen til at lægge en kommentar eller sende mig en mail på kreativepips@kreativepips.dk.

Jeg lavede to forklæder – begge med lidt strygestof
Min mors gave – farvekordineret 🙂

Forklædet er jo bare til pynt, men det er en sjov lille ide til alle de mange rester mange har liggende. Man kan også sy en lille stump bånd på og så hænge en proptrækker på flasken (ala øloplukkeren på min øl-tjener). Man kunne også sy en lille lomme på forklædet, og heri kunne lægges et lille brev, gavekort eller lignende.

Jeg håber, det har givet dig lidt inspiration til at give dine kommende gaver et sjovt og hjemmelavet twist 🙂

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram