Sengetæppe

9. oktober 2016 5 Af Kreative Pips
Sidste år fyldte min svigerinde 30 år, og knap 2 uger før hendes fødselsdag kom hun med ønsket et sengetæppe fra mig – altså som i at jeg skulle sy det til hende. Jeg blev nødt til at sige, at jeg ikke ville kunne nå det, men i år overraskede jeg hende med et hjemmesyet sengetæppe. Hendes reaktion var alt arbejdet værd <3

Alle materialer er købt i Stof&stil.

Jeg har skåret firkanterne 40x40cm, og så skåret dem igennem på tværs, så det blev til trekanter. Jeg har brugt hvid, lysgrå, grå, sort, aqua, lavendel og turkis. Der er et enkelt lag pladevat i midten og ensfarvet grå på bagsiden.

Da jeg skulle lægge ‘puslespillet’ fortrød jeg, at jeg ikke havde lavet et ‘system’, så det ville være nemmere, men jeg endte nu med at være ret tilfreds.

Hele stuegulvet blev taget i brug – godt jeg var alene hjemme 🙂

Strygning og præcision <3

Det er svært at arbejde med så store stykker stof, men synes nu det blev ret godt.
Og vigtigst af alt, så blev min svigerinde bare mega glad 🙂