Hjemmelavede gaver til svigerinden

24. september 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har verdens bedste svigerinde! Og det er jo nemt nok at sige, for hun var en af mine rigtig gode veninder, før hun hapsede min bror 🙂 Hun (og min bror) har beriget mig med hele tre skønne niecer. Familielivet tager en del tid, men indimellem får vi lige taget os sammen til at ses uden alle børnene og resten af familien. Hun er en af få, som kommer med ønsker om hjemmelavede gaver, og dét opfylder jeg gerne. I dag fylder hun 34 år, og selvom jeg ikke er med til at fejre hende, fejrer jeg hende her med et indlæg om alle mine hjemmelavede gaver til svigerinden.

Sengetæppe

Den største hjemmelavede gave til min svigerinde er uden tvivl sengetæppet. Det tog virkelig lang tid at skære, sy, stryge og sy. Men det var al tiden værd, og jeg var rigtig godt tilfreds med resultatet.

Sengetæppe

Kjoler

Jeg har også syet to Karen-kjoler til hende. Først den julede, som matchede pigernes kjoler. Og så en overraskelse til julen. Jeg elsker, når jeg får billeder af de hjemmelavede gaver er i brug <3

Den ønskede nålepude

Min svigerinde har også syet lidt indimellem, men nu bliver det vist mest til reparationer. Men for et par år siden var der mere tid og lyst til at sy, så hun ønskede sig en nålepude af mig. Og det ønske fik jeg da opfyldt. Samtidig syede jeg en lilla til mig selv, og den bruger jeg stadig.

Nåle-pyramider

Til jul har hun også både fået julekugler med hele familiens navne. Måske skal hun have 5 nye, nu de er blevet en mere i huset. Lille Filippa skal da ikke snydes for en julekugle med hendes navn på.

Og hun har også fået en betongummistøvle støbt i en af mine drenges aflagte gummistøvler. Jeg kan også huske hun har fået en toilettaske, og mon ikke hun har fået nogle flere/andre ting, som jeg ikke lige har delt på bloggen. I år har hun ytret ønske om en sokke-holder, men jeg har været ret ophængt af arbejde siden sommerferien. Så jeg har ikke rigtig nået så meget andet end arbejde, mine dejlige drenge og så nogle små hobbyprojekter, som ikke har nogen deadline. Nu er der dog ved at være tid til flere hobbyting, så jeg er begyndt at tænke på årets hjemmelavede julegaver. Giver du hjemmelavede gaver? Og har du ideer til hvad du vil give til jul?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram