Hjemmelavede julegaver #3 – betongummistøvle

28. december 2018 0 Af Kreative Pips
Da min svigerinde har kommenteret på nogle af mine betonprojekter og sagt at hun ønskede sig noget, og det tager jeg jo som en kæmpe kompliment. Derfor hjalp drengene mig for nylig med at støbe lidt forskellige projekter. Pt. bruger vi stolpebeton fra Jem & Fix, men da der er større sten i, sier vi det inden brug. Vi har gemt flere af drengenes gummistøvler, så det blev til en gummistøvle-potteskjuler med lidt blonde og bastbånd.

Hullet i støvlen er en creme fraiche bøtte, som blev sat ned i den våde beton. Jeg fyldte den med småsten fra haven, for at få den til at blive nede i betonen. Jeg glemte at hive stof-foret ud af støvlen, inden vi støbte, men det vidste sig at være ret så heldigt – der var nemlig hul i støvlen! Foret holdt på betonen, men den har så fået en lidt mere ru overflade end min første gummistøvle
Vi skal snart have købt en pose beton mere, for Oliver vil rigtig gerne støbe endnu et kalaha spil. Og når en pose beton kan fås for ca. 25 kr., støtter jeg hellere end gerne op om hans ønske 🙂 Desuden er vi ved at lave mit tidligere soveværelse om til krea-værelse, og så kan betonen nemmere stå og tørre, end når det optager al pladsen i køkken/alrum/bryggers 🙂
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram