DIY betongummistøvle

DIY betongummistøvle

28. december 2018 0 Af Kreative Pips

Min svigerinde har kommenteret på nogle af mine betonprojekter og sagt, at hun ønskede sig noget, og det tager jeg jo som en kæmpe kompliment. Derfor hjalp drengene mig for nylig med at støbe lidt forskellige projekter.

Pt. bruger vi stolpebeton fra Jem & Fix, da det er et billigt materiale. Da der er større sten i, sier vi det inden brug. Vi har gemt flere af drengenes gummistøvler, så det blev til en gummistøvle-potteskjuler med lidt blonde og bastbånd.

Fyld gummistøvlen ca. halvt med beton og bank den let ned i jorden, så luftbobler bliver slået ud og betonen kommer helt ned i støvlen. Fyld langsom mere i, men der skal være plads til en bøtte i toppen, så fyld langsomt mere i.

Hullet i støvlen er en creme fraiche bøtte, som blev sat ned i den våde beton. Jeg fyldte den med småsten fra haven, for at få den til at blive nede i betonen. Jeg glemte at hive stof-foret ud af støvlen, inden vi støbte, men det vidste sig at være ret så heldigt – der var nemlig hul i støvlen! Foret holdt på betonen, men den har så fået en lidt mere ru overflade end min første gummistøvle i beton. 

Andre betonideer

Vi skal snart have købt en pose beton mere, for Oliver vil rigtig gerne støbe endnu et kalaha spil. Og når en pose beton kan fås for ca. 25 kr., støtter jeg hellere end gerne op om hans ønske 🙂 Desuden er vi ved at lave mit tidligere soveværelse om til krea-værelse. Det betyder, at betonen nemmere kan stå og tørre, end når det optager al pladsen i køkken/alrum/bryggers 🙂

Jeg håber, du kan bruge min DIY betongummistøvle. Jeg vil elske at se billeder, hvis du bruger nogle af mine vejledninger. Du kan kontakte mig på mail eller på mine sociale medier herunder.