Pikachu kostume

27. februar 2017 1 Af Kreative Pips

Pokemon-feberen raser stadig hos de 7-8-årige, og Oliver var ikke i tvivl om, at han ville være Pikachu til fastelavn. Da både Oliver og Mathias mener, at jeg kan sy ALT til dem, måtte jeg give det et forsøg. Herunder kan du læse og se, hvordan jeg lavede et Pkiachu kostume til Oliver.

Pikachu kostume

Sådan laver du et Pikachu kostume

For at lave et Pikachu kostume har jeg taget udgangspunkt i nat-heldragten “Sandman” i Ottobre nr. 6/2015. Jeg har klippet den i str. 146 (Oliver bruger normalt str. 128), for når den er så stor, kan han have almindeligt tøj indenunder og faktisk også en vinterjakke. Derudover lavede jeg en elefanthue og syede på. Halen er lavet i en rest hobbyskum og det gule fleece. Den er sat fast med trykknapper, så den kan tages af hvis det ønskes.

Pikachu kostume

Ørerne er en rest sort jersey og det gule fleece syet til et par rør, og de er fyldt med små stykker pladevat. Øjne, kinder og næse er klippet i filt og syet på med en zigzag-syning. Munden er tegnet på og derefter syet med en lige syning.

Pikachu kostume

Jeg valgte at “skjule” lynlåsen med en lang klap med velcro.

Pikachu kostume
Mathias er udklædt som Camping Vagn fra Ramasjang mysteriet – vejledning til hans kostume kan du finde HER.

Oliver syntes det var sjovt at slå katten af tønden, indtil nogen andre blev kattedronning og -konge, så syntes han bare det var unfair! Når jeg så prøvede at fortælle at jeg A L D R I G har prøvet at blive noget til fastelavn, forstod han vist, at man altså skal være ret heldig.

Pikachu kostume

Fastelavnsboller

I weekenden nåede jeg at bage min mormors fastelavnsboller 2 gange, og de blev begge gange usandsynlig grimme, og både remonce og syltetøj flød ud – glasuren og krymmelen skjulte heldigvis det meste, og de smagte nu altså meget godt!

Mormors fastelavnsboller

Alle mine indlæg med fastelavn, kan du finde her.