Mathias 6 år – piratfødselsdag

1. oktober 2017 0 Af Kreative Pips
Min lillebitte, store dreng blev 6 år i mandags! Og det blev fejret nærmest hele weekenden. Fredag var familien forbi til spisning, lørdag delte han flødeboller ud til håndbold, søndag kom mine forældre med vores fællesgave (en ny seng) og mandag havde han drengene fra klasse med hjemme. 
Min kæreste havde købt en stor slikkepind i lufthavnen, og den blev Mathias glad for.

Fødselsdagsbarnet <3

Jeg lavede en hel enkel skattejagt for drengene, for de var lidt overraskede over at vi skulle GÅ hjem fra skolen og til os. Vi har ca. 7-800 meter 🙂 Der blev sat et par piratflag og ved et par af dem, var der en lille skat i form af et par chokolade-guldmønter.

Kagen var næsten en kopi af den kage, jeg lavede da Oliver blev 6 år.
Vejret var godt, så der blev spillet fodbold på græsplænen foran vores hus.

Jeg havde syet en ny piratbluse til Mathias, og den blev han vildt glad for. 
Invitationerne var også lavet ligesom Olivers 6 årsfødselsdag, så det var en ‘nem’ fødselsdag 🙂 Alt i alt var det nogle gode dage, men det er sørme også hårdt at holde børnefødselsdag og være sådan PÅ i 3 timer. Næste gang skal vi helt sikkert have planlagt nogle lege, blev X’en og jeg hurtigt enige om 🙂