Nye kjoler og lidt om figur

22. august 2018 5 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

High low dress vs. Karen-kjolen

I sommerferien så jeg det smukkeste stof hos Piraf. De havde det endda på tilbud, så jeg købte 3 meter. I weekenden fik jeg først syet en High Low Dress by Runi (reklamelink). Den var helt klart bedre end den første jeg syede. Men jeg synes stadig ikke, at den er helt god til mig. Jeg fik assistance af Julie og de 4 andre jeg syede med i søndags, og hvis jeg syer en til, skal jeg have ændret ryggen lidt.

Men det er altså en virkelig fin kjole i det smukkeste stof. Og sådan som min kæreste har fotograferet, ser det bedre ud, end da jeg prøvede den i søndags. Jeg valgte mørkelilla kanter og syede dem på min Janome Coverlock. Det er bare super fint.
Da jeg havde klippet ovenstående kjole, fik jeg ideen om en Karen-kjole (reklamelink) i stoffet og der var heldigvis masser af stof til det. Og den er bare fantastisk, den giver mig de fineste former og så er stoffet altså bare smukt.
Ja, jeg har lidt topmave, men jeg er kommet igang med at løbe igen, så nu har jeg det meget bedre med min krop. Set forfra får jeg stort set timeglasfigur, og hvad mere kan man ønske sig af en hjemmelavet kjole?
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links