Månedens ide #11 – skelet i perler

27. september 2018 2 Af Kreative Pips

Jeg har fået ryddet lidt op i min Pinterest mappe med HAMA ideer. Så nu er der flere undermapper bl.a. en med halloween (og lidt efterårspynt). Det er jo snart halloween. Mine drenge er allerede begyndt at spørge, om de må komme ud og trick&treat’e. Så jeg tænker jeg må oppe mig lidt med pynten i år. I vores bebyggelse må man ringe på de døre, hvor der er halloween pynt. Da jeg ryddede op på Pinterest fandt jeg dette seje skelet, som jeg så har valgt at lave i selvlysende perler. Jeg håber, det giver en fed effekt, når det kommer op og hænge udenfor 🙂

Du skal bruge 8 store firkantede plader, samt sorte og selvlysende blå perler. Alle delene kan købes hos både Rito (Reklamelink), hvor jeg ofte selv handler, da de har prisgaranti.

Det er mit første STORE perleprojekt. Og det drillede mig lidt ved strygningen, men det blev bedre end jeg havde turde håbe på 🙂 Næste perleprojekt bliver vist et lidt mindre et….

Mit færdige skelet i perler

Jeg glæder mig til at hænge ham på døren, men det må lige vente et par uger til Halloween rigtig nærmer sig. Har du lavet pynt til halloween?

Du kan se alle mine indlæg om halloween her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram