Halloween pynt

Halloween pynt

30. oktober 2019 2 Af Kreative Pips

Så er det igen ved at være halloween. Det er kun få år siden, at vi begyndte at pynte op herhjemme (altså kun ved hoveddøren). Så hvert år vokser det lidt, og det er nu meget hyggeligt. Meget af vores halloween pynt har jeg/vi lavet selv, og det er nu også ret hyggeligt at dele den kreative proces med mine dejlige drenge.

Halloween pynt

Samtidig er der den regel, at man kun ringer på de huse, som er pyntet op. Og eftersom mine drenge er ude og rasle, deler jeg selvfølgelig også slik ud til dem, som kommer her.

Figurer i perler

Sidste år lavede jeg denne store skelet mand i selvlysende perler. Jeg var også i gang med et ‘dab’ende skelet, men jeg fik den ødelagt, så endte med at opgive. Til gengæld har jeg i år fået lavet en flagermus. Mønstret kan findes her hos Anja. Hos mig er både øjne og ører lavet i selvlysende perler. Ørerne er de lyserøde selvlysende, mens øjnene er i den grønne version.

Flagermus

Beton spøgelser

Vi har igen forsøgt os med selvlysende betonspøgelser, og det er klart bedre end sidste år… Men der er også stadig plads til forbedring. Vi har klippet en cirkel med ø60 cm i bomuldslærred, og klippet to øjne et passende sted. Derefter har vi dyppet den i den flydende beton, inden vi lagde stykket hen over en 1 liters skyrbøtte (med bunden i vejret), hvor der ovenpå stod en halv liters creme fraiches bøtte (ligeledes med bunden i vejret). Derfor er spøgelserne lidt flade på toppen, haha 🙂

Betonspøgelse

Mathias’ spøgelse

I SFO’en har Mathias lavet det her blodige spøgelse. Hovedet er en klump sølvpapir og så er der bundet stof rundt om. Derefter har der været fri leg til at dekorere spøgelset, og vores spøgelse er altså ret så blodigt.

Spøgelse

Har du lavet noget sjov, uhyggeligt eller anderledes pynt, som mine drenge og jeg skal lave næste år?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram