Sy af dine rester #2

24. juni 2019 1 Af Kreative Pips

Som jeg nævnte i indlægget i går er jeg begyndt at rydde op i mine stofrester, og her er min anden ide til hvad de mindre rester kan bruges til. Denne ide rammer lige ned i mit hjerte <3 Det er nemlig duftklude til præmature babyer. Jeg var selv indlagt med Mathias i ca. 13 dage på neonatalafdelingen på Herlev, da han kun var 6 uger gammel. Han havde nyrebækkenbetændelse og var meget syg.

Mine første duftklude syet i pinsen

Mathias’ ene nyre har taget skade, men det er heldigvis ikke noget han eller vi mærker noget til i hverdagen. Om 3-4 år skal han igen have foretaget en masse undersøgelser, men indtil da lever vi (forhåbentlig) et sygdomsfrit liv.

Duftklude

Gennem en sygruppe på Facebook fandt jeg en sygruppe med Duftklude, og nu er jeg begyndt at sy klude af mine rester. Kludene skal være af bomuldsjersey i to lag, og de skal syes sammen med en overlock-syning. Kludene skal være mellem 10×10 cm og 20×20 cm, men de behøver ikke være kvadratiske. Mine klude er meget forskellige i størrelserne, for det afhænger af mine resters størrelse. Jeg bruger kun rester, som jeg ikke kan bruge til andet.

Endnu en stak klude

Kludene bruges til at moren har dem liggende i BH’en og derefter kommer kluden over i kuvøsen til baby. Dermed ligger baby med den trygge duft fra mor hos sig. Og det er altså et projekt som giver mening for mig! Dét ofrer jeg gerne mine små stofrester på. Hvis du er interesseret i at deltage i denne velgørenhed, kan du melde dig ind i Facebook gruppen. I gruppen kan du se hvem der modtager kludene i nærheden af dig, eller du kan tilbyde dine jersey rester, som andre kan sy af.

De seneste klude
44 duftklude klar til at glæde nogle små babyer

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram