Ny maxikjole

14. juli 2019 0 Af Kreative Pips

Sidste år fik jeg en pose tøj fra min tante. Det var en blandet pose med tøj, som hun ikke rigtig brugte. I posen var en lang grå/sort stribet maxikjole. Da jeg aldrig rigtig har brudt mig om gulvlange kjole, var jeg ret skeptisk. Men den kjole er SÅ skøn og behagelig, og jeg ser slet ikke så lav/dum/tyk ud, som jeg troede. Så jeg boede meget i dén kjole sidste år, og NU har jeg syet en ny maxikjole.

Kjolen er jo ret simpel, så min sykyndige kollega og jeg har længe snakket om, at jeg da snildt kunne sy en kopi (eller flere :)). Da Stofgiganten lige har haft udsalg, købte jeg en viscosejersey at forsøge mig med.

Jeg har tegnet mønstret efter min nuværende kjole
Sy en maxikjole

Jeg har efterfølgende klippet stropperne på mønstret smallere, men ellers er jeg ret så godt tilfreds med mønstret OG kjolen. Og jeg tror bestemt ikke det er sidste gang jeg skal sy en sådan maxikjole. Jeg købte 170 cm stof, og det passede helt perfekt. Jeg er selv 1,70 🙂 Jeg har ca. givet 120 kr. for stoffet til kjolen og det er jo ret så billigt. Kanterne er syet på min coverlock, og det går jo lynhurtigt med den. Næste gang der er udsalg må jeg på jagt efter mere viscosejersey, så jeg kan sy flere maxikjoler.

Jeg fik også en enkel sort nederdel fra min tante, og dén har jeg også brugt som mønster. Det indlæg kan du se her.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram